Search   Display results

Search by Artist: 0-9, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z

Playlist results
  ( Showing 1 to 28 of 28 )  
Pages: 0
1   B Projekt - G Deep & Shehzaad - Vich Gidde De Request this song Now Song information Blindfolded 3:10
2   Dj BSP - Sona Talwar - Gidde Vich Request this song Now Song information Da Dogg Pound 2:59
3   Dj Fresh - Kaka Bhaniawala - Gidde Wich Request this song Now Song information Official Bhangra Blowout 17 Mixtape 0:40
4   Dj Gabru - Bikram Singh - Giddeh Vich Request this song Now Song information You Didn't See This Coming 3:01
5   Dj Hype K - Kaka Bhaniawala - Giddeh Vich Request this song Now Song information Ultimate Desi 4:00
6   Dj Sharad - RDB & Sona Talwar - Gidde Wich Request this song Now Song information Back On The Block 2:28
7   Dj SonuJi - Sona Talwar - Gidde Vich Request this song Now Song information Grand Theft Rickshaw 3:11
8   Dj Sunny - Sona Talwar - Gidde Wich Right Thur Request this song Now Song information The Best Of The Best 3:24
9   Dj Sunny D - Kaka Bhaniawala - Giddeh Vich Request this song Now Song information DC Bhangra Volume 2 1:34
10   DV8 - Giddeh Vich Request this song Now Song information Basic Instinct 3:32
11   DV8 - Giddeh Wich [Desi Mix] Request this song Now Song information Basic Instinct 4:17
12   Gurpreet Deol - Gidderh Kalolan Request this song Now Song information Ohi Kuri 4:18
13   Joe Mann - Kaka Bhaniawala - Giddeh Vich Request this song Now Song information Can't Stop Won't Stop 3:53
14   Joe Mann - Kaka Bhaniawala - Giddeh Vich Request this song Now Song information Legends Are Forever CD2 3:53
15   Lehmber Hussainpuri & Dr Zeus - Giddech Deor Meinu Lageyaa Request this song Now Song information Original Edit [The Finished Mixed Mastered] 4:24
16   Lembher Hussainpuri - Giddech Deor Menu legeya Request this song Now Song information 21st Century King Of Bhangra 4:30
17   Malkit Singh - Gur Nalon Ishq Mitaa Request this song Now Song information Nach Gidde Wich 11:39
18   Mika - Gidde Vitch Tu Nachdi Request this song Now Song information Gabru 5:26
19   Panjabi MC - AS Kang - Giddehan Di Rani [R] Request this song Now Song information Mirza P2 6:33
20   Panjabi MC - AS Kang - Jandu Litteranwala - Giddehan Di Rani Request this song Now Song information Mirza P2 6:29
21   Phantom Squad - Cheshire Cat - Sarabjit Kaur [KokaWali] - Gidde Wich [Bass Rip Mix] Request this song Now Song information Phantom Punjabi 4:51
22   Popsy & Lehmber Hussainpuri - Giddeh Vich Request this song Now Song information Panjabi City 2 5:42
23   PTG - Dj Rana - Sukhbir Rana - Gidde Wich Nach Request this song Now Song information Play The Game 4:25
24   RDB - Sona Talwar - Gidde Wich Request this song Now Song information Three 3:25
25   Ricky Bhalla - Kaka Bhaniawala - Giddeh Vich Request this song Now Song information The Final Cut 3:59
26   Sound Ministry - Dippa Dosanjh - Gidde Vich Request this song Now Song information Pure Hip Hop 2 3:09
27   The Slayers - Dj Swami - Kuldeep Manak - Gidde Vich Request this song Now Song information The Slayers 3:29
28   The Specialist - Surjit Bindrakhia - Giddey Vich Request this song Now Song information Select Cuts 4:23
  ( Showing 1 to 28 of 28 )  
Pages: 0


Successful Searches: DIL KARE COLLEGE, gaddi wich rovengi master saleem, DIL JEET, rab je,SHEERA JASVIR, malkit singh latest punjabi album download, DIL GAYI, AWAIN RUSEYA KAR MERI JAAN, Asi teri khatir han diye suli bhi chad jade, Bhangra song download, DIL GAL HUN DASDI, TERE MERE PYAAR MIKKA SINGH, Yugraj Singh Dil Chahida, DIL DARIYa saliye, mitra leni mul ladai makhan free, DIL DARDA, teriyan main lag maniyan mp3 song download, PYAR TENU KARDE HAN TERE UTHE ASI MARDE HAN, Hun terto mera door jane dil nai karda, hunney sing, DESI JAT NAL NAHI MEL, Tujko bahon mein bhar liya(jigar),udit naraya, har gabru akh vich ajj kal rarke, free chandigarh kare aashiqui, ankhiya pale ankhiya' aND '8'='8, DELJEET SMILE MERA DIN PADHAI and 1>1, Waran daata, gippy grewal-gere marda fire" and "x"="x, DC: BHANGRA, saamle chobare, DARU TAN NALL JATT, dil karda bitha tenu samne surjit bhullar, dil kad lei gayi, seete mar, kehndi mere pair dukh, College wich padte han, dil jit ishq uda ada, guhgru chank pain, College vich parde haan, dil janiya-shaukat ali, k\jogia feroz khan jasbir jassi, dil gai kuri gujrat, College Vich Padna, dhol vaje diljaani, ganga jal wangu pavitr sak karya kar, dhol vajda, sun balliye ravinder grewal, dilbar ton dil sadke kita, sada ari, song sukhbir, gidde wich nachdi, aayaho yaroo dil apne deke, dhol vaj gye bataliye nare feroz khan, tera lag gya visa england miss pooja99999", gadi wich jan waliye, dhoka feroj khan, dhadkan main dil han rupinder handa, Chunni naal fad rumal leja pale hor, dewani tere naam, tere roop hogi balle balle, dekh chubare chadmela chadya vekh chubare cha, Chori chori kothe ute aja goriye chan chad, deep jandu and kamla pun, Chitti Babbu Mann, Hai mera dil legaya, Chitkara Ban Rumal Baliye, tera tila kehra, deddy the paisa putra mouj kar, das meriye mashuke nee saan kede sheher, Baji hare teri akh Gulaabi Chuni walia, munde kende ladoo wandne, Cheeta suit daag gay, daru pike from the album patola, artist gurpr, daru peen adi, jazzy punjab song, Tara Tara Gurdas Mann, aja men teno pyar keran, hogi d.c jini tor (lehmber free download, darru diya botala miss pooja, Chati maan tere naal yaarian., dam mast kalander, dakhla-sudesh kumari, Chati maan tere naal yaarian, afeem muk, dab riwalwer, jado uthda jado bainda, das wangan kito, saunh teri bottle unj lage jaan pyar, collage vich pdhde han mauj mastiya karde han, koi long tere tay marda, ckarkha ronda dekhia, dab revolvar diljit, chunni naal phad rumal palle hor gariba, sadeya para sikhi sardool, haan kudi naal sahota, bind singh, amrinder gill-kina karde pyar puchda, Chari Jawani Heer, SONG ISHQ AGG LAGA BAITHE LABYA YAR GAVA, chothi ain sachi nai, chlak jhanjra, taiton mera dur jan karda, raat muk gayi, Kaka kudiya tension, gidha rani gidha vich aha malkeet, chitte sut tahe, Char char peg, chitiyan kapah jassi sidhu, meriyan gallan tera jikar jarur hun, nachle sade nal jassi sidhu, chite soot DAAG GYA, Char Panj.mp3 -Nirmaaja har charkhe waida, chite shut dag pegaye, Channa mai teri channani, chit kare banja rumaal, charkha kat kuriye, chana jasbir jassi, Channa ena das meri jaan kar, chak boly, davinder dialpuri neriyia, munde dar, chadh gariba lovly nirman gypsy naam, hauli hauli jado saadi jaan ban gyi, chad ke...yaariyan., Change aan mandi aan, chTun peengh the main parchhavanana grah aaja, Jashan 2007, Meriyan gallan vich, Sohneya Rab Man, canada â�¬âÃ, ashok gil songs, call sufis, Chandi diyan chanjran miss pooja, Rab cha, ade ade raat tak, aven rusya kar meri jaan sajana din, BAGGA BAGGA GAYA HAI RAMG, barley nazarian pat punjab, jad khir khir hasdi han, Chandi diya vedio song miss pooja, Jad khid khid hasdi hai badi soni lagdi hai, jhoothiye sanu tere lare lai baithe, jass fatehpuri, Darasleen and 1=2, sukhdev singh jatt gabru naal aaj, bullian the lips, CHANDIGARH RAG AYA JAT PUNJABI MP3 SONG, ishq charkha, birha, botal haseena hai album-touba:touba singar, Chand chandani asama pari sayro liye hai saya, bopez songs, chuk charkha gali vich, kuri tera dil lagiya mp3 song free donload, aaj pachin sadua dil songs pun, bombay rockers aaja nachle oye shava', munda hawalat gaya kai wari jassi sohal, Hun Tetho Mera Door Jaan Ton Jee Nai Karda, bombay bhangra club, Chan tukda amrinder gill, boli sohneya jatti nachdi patola banke,99999", chite sut dag, Chan chan chanda gurdas maan, boli peni, boli miss pooja, Chan Shokan, bolda tere velly yaar and singer suk, chori chori kothe utte aaja goriye' and 'x'=', Badesha Jatt, billoni tera lal gagra punjabi bhangra song, Chan Ghariawala, gabhru bullan utte nachda, billo yar, Chamkaur singh, Chadi Jawani Akh Mastani, billo tere dil wich ubal' AnD sLeep(3) ANd, bhi sangi jaawan hai main sangi jaawan and, (ik charkha gali vich leya)sardool sika, bhi reh gaya adhura gurdass mann, tera naam lai dea, deep and jagmohan kaur, gori london aayi lagti, din raat satiye mainu ranjha chete awe, bhangra song gori naal ishq mita, Main tenu pyar karda han dekhi kite yaar roli, Chade bande akh hundi ill wargi, bhangra pulse%, Sukdev, bhan phadke nachan jee karda Kariye Nac, Chad gareba diya yarian, bhabhi teri behn ोडे, Akh Lad Gye Song, dil legai kuri gujarat di,jasbir jassi, Nusrat Fateh Ali Khan, tere bina jèe lange akhi, Gide Wich Nachdiye naare sun husan, yaari han munde naal billo ter, bha pher nachnu jee krda kriye nachna auanda, bha pharke nachan jee karda ni,, tere bin nahi lagda dil-nusrat fathe ali khan, meri dil rani mein tera raja, Chad Gariba Diya Yaariyan Fer Mar Uchya Mp3, beliya tan man nal, behind the scenes, boli pawa NISS PUJA, bawafa nikli, barry cheema the rising, Hun Taitio Mera Door Jaan Nu..., bar aaja dil janiya yara kar man maniya, masah ali jinde merey, Mur mur vekh sonya, ban farh, Chaar din din paraouni jinde amar chamkila, balwinder safri thumake thumake, aaja nach ley, Ena Akhiyan wich paya kar surma, balle balle gidha pangda sare pao, gore mukhde najra hata, meri maa dasyo,amrinder gill, Cahe sanu apnale cahe tukrale ase tenu pyar, balkar sidhu pyar karan mp3, baja jogiya ras beeni beeni been dawnload, album For chittian, lehmber phulkari, Naal Nachega Mai Sari Raat Nach Rahu,, aaja dil janiya punjabi mix, Hasna bilo tera-paramveer singh, nain chandre, lab jan gye yaar gawachy, Munde chakne paler, \"Sawan lag gayi aag mika, maa main hun peke nahi aauna, nak koka, jedi kudi sade naal pao bhangra dil kudi vaar, COLLEGE THE JINDGI, badi mehngi pendi tere naal bottle yaari lehm, rabb banayian jodiyan, dil tortha, badi changi lagadi hai, aaj teri meri gal ban gyi sahotas, jite man, nach sonea, bada bullet pyara herman grewal, CHOTI AIN CHOTI SACHI NAHI, baan pharke, CHITTE SUIT DAG GAYA, baa lambi ker, azzy aish, CHATI MAAN, tare gin gin yaad teri teri jaga rata, aye mahi der sabnoor sikander, aya kro kadi sadi gali pul,
Unsuccessful Searches:

Search   Display results

Search by Artist: 0-9, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z